FAQ

Sexy Toys Webshop ?

De Sexy Toys webshop is een online webshop gespecialiseerd in alles wat met speeltjes en lingerie te maken heeft.
De webshop heeft een separate domeinnaam namelijk vibrator-winkel.be, maar behoort tot Sexy-Toys.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect bijstaan bij de juiste keuze van vibrators, lingerie en toebehoren.
Voor ons komt service en kwaliteit op de eerste plaats. Want ook wij weten hoe belangrijk vertrouwen en een goede service is als u online iets koopt.

U hebt online besteld en wat nu ?

Producten uit voorraad worden dezelfde dag nog verstuurd naar u door de door u gekozen verzendservice. Dit om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw aangekocht product bij u thuis hebt. Wie wil er namelijk niet zo snel mogelijk een nieuw product testen ?
Indien een bepaalde vibrator of ander item niet op voorraad blijkt te zijn, dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk na uw aankoop zodat u op de hoogte bent.
U kan natuurlijk ten allen tijde de status van uw bestelling opvolgen via onze website

Hoe worden onze producten verzonden ?

Wij bij de Sexy Toys webshop streven maximale discretie na. Maar wat wil dat nu zeggen ?
Onze pakketten worden steeds in een neutrale ondoorzichtige verpakking verstuurd. Zo hoeft u alvast geen uitleg te geven als u gekozen hebt om een pakket af te halen.
Als u een origineel cadeau wil geven aan iemand kan dat natuurlijk ook. Wij verpakken uw gekozen item zorgvuldig zodat u het enkel nog aan de persoon hoeft af te geven.

Er scheelt iets aan mijn product...Wat nu?

Belangrijk is dat je zo snel mogelijk na de levering je aangekochte producten goed nakijkt en test. Wij testen ook alle vibrators uit of ze werken, alvorens ze bij ons vertrekken.
Als blijkt dat bij levering een product niet werkt of beschadigd is door transport, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantendienst. Wij zullen dit dan samen met u snel en gepast oplossen.
Onze klantendienst kan dan samen met u de procedure voor een eventuele terugzending opstarten.

U kiest zelf de transportservice

Tijdens uw bestelling kiest u zelf de gepaste transportservice.
Kiest u voor levering door kiala, dan zal uw pakket in het door u aangegeven kiala punt geleverd worden waar u het kan gaan ophalen.
Hebt u gekozen voor levering aan huis, dan zal onze transporteur u per mail op de hoogte houden wanneer het pakket bij u geleverd zal worden.